BYD + Norge = Sant

Isbrand Ho, administrerende direktør i BYD Europe, sier at: “Det norske markedet er det naturlige valget til BYD å utvide vår elektriske tilstedeværelse i Europa. Norge er det mest avanserte markedet i Europa når det gjelder kjøp og bruk av elektriske kjøretøy, i tillegg til å ha et omfattende ladenettverk. Vi vil nøye evaluere hvordan markedet presterer, men på lengre sikt er vårt mål å utvide personbilsalget utover Norge».

RSA er importør i Norge for BYD elektriske personbiler som det første markedet i Europa, og importør for elektriske varebiler og nyttekjøretøy fra BYD.

For å tilby en omfattende og komplett kundeopplevelse har BYD og RSA utviklet en komplett strategi for bilsalg, ettermarked og delesalg for et bredt utvalg av nye produkter.

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

Les mer om BYD Group

BYD i Europa 

BYD åpnet sitt europakontor allerede i 1998. Med over 20 års utvikling har BYD utviklet seg fra å være en relativt ukjent merkevare i Europa til å bli en industrileder innen ny energi.

Les mer om BYD i Europa

Om RSA

RSA er en skandinavisk bilimportør med en egen forhandlerkjede basert i Norge, med historie tilbake til 1936. RSA er et økonomisk solid, privateid selskap, med betydelig erfaring i å bygge opp merkevarer i det norske markedet. Gjennom denne avtalen tar selskapet nå et neste skritt inn i fremtidens bildistribusjon, med et spennende full-elektrisk tilbud av eksisterende og nye modeller fra BYD.