Dekk

Føl deg trygg på norske veier. Hvilke dekk du velger er avgjørende for både sikkerhet og komfort når du er ute og kjører. Til din BYD anbefaler vi kvalitetsdekk fra Nokian Tyres.

Nye vinterdekk?

Vinteren kan være uforutsigbar, men dekkene bør ikke være det. Nokians vinterdekk med og uten pigg er utviklet for alle nordiske vinterforhold og gir deg forutsigbar ytelse:

  • Overlegent vintergrep på is og snø
  • Balanserte kjøreegenskaper
  • Utmerket kjørekomfort
  • Meget lavt støynivå
  • Forlenget rekkevidde og lavt drivstofforbruk

Visste du at bremselengden økes drastisk etter hvert som dekkene blir slitt? Vi anbefaler minst 4 mm mønsterdybde på vinterdekk – og husk at mønsterdybden bør være godt over dette i starten av vinteren for å være trygg hele sesongen.

Komplette hjul og felger
I tillegg til løse vinterdekk så kan vi tilby både løse felger og komplette vinterhjul til din BYD.

Alle våre forhandlere har god kunnskap om dekk. Ta kontakt med din forhandler som hjelper deg å finne de dekkene som passer best til din bil.

Nokian tyres

Når du skal bytte ut dekkene dine så anbefaler vi dekk fra Nokian Tyres. Nokian har i flere år vært blant de beste dekkene du får på sommer -og vinterføre. Nokian har et stort utvalg trygge dekk til alle type biler.

Hakka-garanti
Hakka-garanti er en unik tjeneste som gis til nye Hakka og Hakkapeliitta dekk. Garantien betyr at dersom et normalt brukt dekk går i stykker slik at det ikke kan repareres, får du et tilsvarende nytt dekk uten kostnad (i ett år etter kjøpsdato). Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.