Dolphin

Smidig, intelligent og 100% elektrisk

Fra 299 900 kr

Opplev elektrisk kjøreglede med BYD Dolphin

Denne smidige og intelligente bilen har endelig ankommet norske veier og er klar til å imponere. Med sitt revolusjonerende Blade-batteri og avanserte sikkerhetssystemer, setter BYD Dolphin en ny standard for kjøretøy i sin klasse.

Vinner av den prestisjetunge prisen "Årets Bilkjøp i Europa 2024" av Autobest, er BYD Dolphin anerkjent for sin kombinasjon av imponerende rekkevidde, eksepsjonell komfort og førsteklasses teknologi.

Aktuelle kampanjer

BYD Dolphin fra 3.701,-/mnd.

Nå kan du sikre deg elektriske BYD Dolphin for 3.701,-* pr. mnd. og 0,- i forskudd.

Se kampanje

Se kampanje
Bli kjent med Dolphin

Farger og utstyr

BYD Dolphin leveres i ulike utstyrspakker.
Velg det som passer deg best

Comfort

Fra 299 900 kr

Design

Fra 309 900 kr

Rekkevidde (WLTP kombinert)

Fra 427 km

Hurtiglading 30-80%

29 minutter

Euro NCAP

5 stjerner

Design inspirert av havet

BYD Dolphin er designet med et karakteristisk og ungdommelig ytre som ligner på de grasiøse linjene til en hoppende delfin.

Bølgeformet

LED-signatur

Moderne

design

Bagasjerom

345 liter

Panorama

soltak

Rekkevidde

BYD Dolphin har en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert) med BYD sitt Blade-batteri-teknologi som standard. Den imponerer med akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7 sekunder.

Batteri og lading

BYD Dolphin er utstyrt med et 60 kWh BYD Blade-batteri. På hurtiglader kan du lade den opp fra 30-80% på bare 29 minutter. Design-varianten kommer med V2L (Vehicle to load) som standard, slik at bilen kan benyttes som en mobil kraftstasjon.

Intelligente sikkerhetssystemer

Automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360º. kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har.

Velkommen på innsiden av Dolphin

Ikke la deg lure av den "kompakte" størrelsen - denne nyheten er romsligere enn du tror. Den futuristiske midtkonsollen skaper et moderne og dynamisk miljø, med lekre detaljer som setter prikken over i-en.

Apple

Carplay

Justerbare

sportsseter

Touchskjerm

12,6"

Årets bilkjøp i Europa i 2024

Autobest-juryen konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til kombinasjonen av pris, kvalitet og rekkevidde.» BYD Dolphin ble spesielt anerkjent for sin romslige innvendige plass, høye sikkerhetsstandarder og avanserte teknologi.

Romslig plass i baksetet

Når du ser inn i BYD Dolphin, bil du bli overrasket over hvor romslig den er - også for passasjerer i baksetet. Den kommer med tre ISO-fix-fester - to i baksetet og et i passasjersetet foran.

Et hav av plass

Bagasjerommet i BYD Dolphin er på 345 liter, og legger du ned begge baksetene, får du en kapasitet på 1.310 liter. Setene kan deles i forholdet 60:40, noe som gir fleksible lastealternativer for ulike behov.

Touchskjerm

Ha full kontroll på kjøretøyets funksjoner med den 12,6 tommers berøringsskjermen i dashbordet. Denne intuitive skjermen gir deg tilgang til navigasjon, medieavspilling, kjøretøyinnstillinger og mye mer, slik at du kan tilpasse kjøreopplevelsen etter dine behov

Nedlastinger

Last ned aktuelle dokumenter til din BYD Dolphin. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med din lokale forhandler.

Garanti

Din nye BYD Dolphin leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.