Atto3

Moderne og romslig familiebil

Fra 399 900 kr

Effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse

Opplev BYD Atto3. En moderne familie-SUV med imponerende rekkevidde fra 420 km (WLTP kombinert), avansert teknologi og førsteklasses sikkerhet.

Aktuelle kampanjer

BYD Atto3 - leasing fra 4.990,-/mnd.

Sikre deg BYD Atto3 til et av markedets beste leasingtilbud! Kun 4.990,- pr. mnd. og 0,- i forskudd.

Se kampanje

BYD Atto3 - kjøp fra 3.929,-/mnd.

Nå kan du kjøpe BYD Atto3 for kun 3.929,-*/mnd.

Se kampanje

Se kampanje

Farger og utstyr

BYD Atto3 leveres i ulike utstyrspakker.
Velg det som passer deg best

Comfort

Fra 399 900 kr

Design

Fra 429 900 kr

Rekkevidde (WLTP kombinert)

420 km

Euro NCAP

5 stjerner

Batteriteknologi

Blade

Klar for små og store eventyr

BYD Atto3 har et sporty og moderne eksteriør med aerodynamiske linjer. Bilen har elegante LED-lys, en tøff grill og stilige aluminiumsfelger som gir et sofistikert utseende.

Utrykk

Moderne og sporty

Romslig bagasjerom

440 liter

Hjul

18"

Sporty, leken og moderne

Det er vanskelig å ikke bli imponert av BYD Atto3. Den elektriske familiebilen kombinerer et lekent og ungdommelig uttrykk med høy kvalitetsfølelse i alle ledd.

Batteri og lading

Blade-batteriet har en kapasitet på 60 kWh og støtter AC-lading på 11 kW og DC-lading på opptil 80 kW. På hurtiglading kan batteriet lades fra 30% til 80% på bare 29 minutter.

5 stjerner i Euro NCAP

BYD Atto3 kommer med en rekke sikkerhetsfunksjoner som gir en bekymringsfri reise, og har oppnådd fem stjerner i Euro NCAP-testen. Den er utstyrt med blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensorer, og skiltgjenkjenning.

Blade batteriteknologi

BYD Atto3 kommer med det banebrytende Blade-batteriet, som anses for å være blant de sikreste elbil-batteriene i bransjen. Takket være sin innovative struktur, muliggjør Blade-batteriet en over 50% økning i plassutnyttelse sammenlignet med tradisjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Vehicle-to-load (V2L)

BYD Atto3 støtter V2L-funksjon, som gjør at man kan hente strøm til eksterne el-apparater fra bilens batteri. Design-varianten kommer i tillegg med V2L-adapter.

Velkommen inn i BYD Atto3

Et sporty og lekkert design med utmerket komfort i alle ledd. Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner.

Panorama

soltak

Trådløs

mobillader

Elektrisk justerbare

skinnseter

Ungdommelig preg og lekne detaljer

Det ligger i detaljene! I BYD Atto3 finner du en rekke lekne detaljer som gir interiøret det lille ekstra - fra unike fargevalg til innovative designelementer.

Stort bagasjerom

Med et bagasjerom på 440 liter, og muligheten til å utvide til 1440 liter ved å legge ned baksetene, er det alltid plass til alt du trenger.

Stor touchskjerm

BYD Atto3 kommer med en 12,8 eller 15,3" touchskjerm, avhengig av hvilken variant man velger. Den inkluderer blant annet innebygde kontrollfunksjoner, støtte for Apple CarPlay, stemmestyring og Spotify-integrasjon.

Elektrisk justerbare seter

De komfortable setene i skinn kommer med oppvarming, ventilering og mulighet for justering.

Nedlastinger

Last ned aktuelle dokumenter til din BYD Atto3. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med din lokale forhandler.

Garanti

BYD Atto3 leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.