Seal U

Romslig, praktisk og elektrisk familie-SUV med mye utstyr.

Fra 399 900 kr

Den ultimate familiebilen

Opplev nyheten BYD Seal U! En stor, elektrisk familie-SUV med mye utstyr og fra 500 km rekkevidde (WLTP kombinert). Med sitt elegante design, romslige interiør og avanserte sikkerhetssystemer, tilbyr Seal U en førsteklasses kjøreopplevelse.

Aktuelle kampanjer

BYD Seal U - lanseringskampanje

Nå kan du få BYD Seal U med Design utstyrspakke, verdt 69.000 kr, uten ekstra kostnad.

Se kampanje

BYD Seal U for 4.883,-/mnd.

Nå kan du sikre deg elektriske BYD Seal U for 4.883,-* pr. mnd. og 0,- i forskudd.

Se kampanje

Rekkevidde (WLTP kombinert)

Fra 500 km

Hengervekt

1.300 kg.

Euro NCAP

5 stjerner

Inspirert av havet

BYD Seal U er designet med BYD sitt unike 'Ocean Aesthetics' designspråk, som gir et moderne og strømlinjeformet utseende - inspirert av naturens flytende former. Med kombinasjonen av en imponerende størrelse og elegant design, er Seal U en bil som skiller seg ut i mengden.

Høy

kvalitetsfølelse

Intelligent

teknologi

Futuristisk

design

Robust og romslig

BYD Seal U har kraft og kapasitet til å gi deg og din familie den perfekte elektriske SUV-opplevelsen, enten det er i hverdagen eller på lengre turer.

Pålitelig familiebil

Som nummer to i NAF og Motor sin anerkjente rekkeviddetest, kan du stole på at BYD Seal U gir deg den rekkevidden den lover.

Batteri og lading

BYD Seal U kan lade opptil 140 kW på hurtiglading, som gir en ladetid fra 30-80% på bare 28 minutter. Det 87 kWh store Blade-batteriet støtter 3-fas-lading med opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

Vehicle-to-load (V2L)

BYD Seal U støtter V2L-funksjon, som gjør at man kan hente strøm til eksterne el-apparater fra bilens batteri. Design-varianten kommer i tillegg med V2L-adapter.

Hengerfeste

BYD Seal U kan leveres med hengerfeste og mulighet til å trekke tilhengervekt på opptil 1.300 kg.

Stilrent og praktisk interiør

Innvendig i BYD Seal U møter du førsteklasses kvalitet, robuste materialer og et elegant design som er tilpasset familiens behov. Det stilige, sorte interiøret skaper en moderne og funksjonell atmosfære, der hver detalj er gjennomtenkt for optimal brukervennlighet og komfort.

Panorama

soltak

Roterbar

15,6" touchskjerm

Apple

Carplay

Stor bagasjeplass

Baksetene kan nedfelles i 60:40-splitt, noe som gjør det enkelt å øke lastevolumet fra 425 til 1.440 liter.

15,6" roterbar touchskjerm

BYD Seal U er utstyrt med en 15,6" roterbar touchskjerm. Her kan man styre alle bilens kontrollfunksjoner, og inneholder 4G-tilkobling, Spotify, Andoroid Auto og Apple Carplay.

Panorama soltak

Et stort panorama soltak strekker seg over hele taket, og bidrar til en lys og luftig kupe.

Nedlastinger

Last ned aktuelle dokumenter til din BYD Seal U. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med din lokale forhandler.

Garanti

BYD Seal U leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.