Tang 4x4

Stor, elektrisk familie-SUV

Den ultimate familiebilen

Oppdag BYD Tang – den ultimate elektriske familiebilen med syv seter, firehjulstrekk og et gigantisk bagasjerom. Denne SUV-en kombinerer kraft og komfort, og har en rekkevidde på 400-528 km (WLTP kombinert/urban).

Planlegger du fjellturer eller trenger ekstra lasteplass? BYD Tang kan tilpasses med tilhengerfeste og takstativ, slik at du alltid har plass til det du trenger.

Rekkevidde (WLTP kombinert/urban)

400-528 km

Hengervekt

1.500 kg

hestekrefter

509

En harmoni av stil og effektivitet

Drager symboliserer styrke og kraft. BYD sin sjefsdesigner, Wolfgang Egger, har ledet et førsteklasses designteam for å integrere disse egenskapene i designet til BYD Tang. Resultatet er en SUV som kombinerer enestående håndverk, dynamikk og eleganse.

Designet for maksimal

aerodynamikk

Lettmetallfelger

21"

Unike

lysdetaljer

Panorama

soltak

Panorama soltak

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen

Batteri og lading

BYD Tang 4x4 er utstyrt med et 86,4 kWh BYD Blade-batteri. På hurtiglader kan du lade den opp fra 30-80% på bare 30 minutter.

Intelligente sikkerhetssystemer

Sikkerheten står i fokus i BYD Tang med avanserte førerassistansesystemer som inkluderer 360-graders kamera, 11 utendørsradarer og et avansert ADAS-system (Advanced Driver Assistance System).

God plass til alle dine eventyr

Interiøret i BYD Tang 4x4 tilbyr luksus og komfort i førsteklasses materialer. Romslig design, justerbare seter, og imponerende komfort sørger for en behagelig kjøretur for alle passasjerer.

LED-belysning

31 fargetoner

Ventilerbare

skinnseter

Stort bagasjerom

578 liter

Opplev ekte kvalitet

Romslig plass i baksetet

BYD Tang byr på stor plass - også for passasjerer på andre seterad.

Stor bagasjeplass

Med kun de to bakerste setene nede får du et bagasjeromsvolum på 578 liter (763 liter med midtre seterad skyvet frem). Dersom du legger ned alle baksetene, øker volumet til 1.655 liter.

Touchskjerm

Ha full kontroll på kjøretøyets funksjoner med den 12,6 tommers berøringsskjermen i dashbordet. Denne gir deg tilgang til navigasjon, medieavspilling, kjøretøyinnstillinger og mye mer, slik at du kan tilpasse kjøreopplevelsen etter dine behov.

Nedlastinger

Last ned aktuelle dokumenter til din BYD Tang 4x4. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med din lokale forhandler.

Garanti

Din nye BYD Tang leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.