Dekk

Føl deg trygg på norske veier. Hvilke dekk du velger er avgjørende for både sikkerhet og komfort når du er ute og kjører. Til din BYD anbefaler vi kvalitetsdekk fra Nokian Tyres.

Nye vinterdekk?

Visste du at bremselengden økes drastisk etter hvert som dekkene blir slitt? Krav til mønsterdybde på vinterdekk er 3 mm, men vi anbefaler minst 4 mm. Og husk at mønsterdybden bør være godt over dette i starten av vinteren så du kan være trygg hele sesongen.

Komplette hjul
I tillegg til løse vinterdekk så tilbyr vi komplette vinterhjul til din BYD. Alle komplette vinterhjul er utstyrt med lufttrykksensor og aluminiumsfelger behandlet for norske forhold.

Nokian Tyres

Når du skal bytte ut dekkene dine så anbefaler vi deg dekk fra Nokian Tyres. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får, både på sommer -og vinterføre.

Hakka-garanti
Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres, så får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Hvilke dekk passer min bil?

Klikk under for å se hvilke vinterdekk Nokian tilbyr.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å finne hvilke dekk som passer til din bil.

Dekk fra Nokian Tyres

Nokian Hakkapeliitta R5:

Et piggfritt vinterdekk som er utviklet for å gi kompromissløst grep og utmerkede kjøreegenskaper hele vinteren.

Nokian Hakkapeliitta 10:

Piggdekket som er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest.

Ønsker du å få et godt tilbud på dekk til din bil?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.