BYD Atto 3

BYD Atto 3

Nå kommer BYD Atto 3 til Norge! En elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne utrykk.

Dette er den aller første el-bilen bygget på BYD sin helt nye plattform e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy.

 

Kraft til å imponere

Vær klar til å la deg imponere. Den 60 kW store batteripakken gir akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

0-100 km/t
7,3 sekunder
Batteripakke
60 kWh
Rekkevidde (WLTP)
420-568 km

Interiør

BYD Atto 3 har et sporty og lekkert design, med fantastisk komfort i alle ledd. Setene kommer i vegansk skinn, med 8-veisjusterbart førersete og 4-veisjusterbart passasjersete.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Moderne design

Gjør deg klar for en komfortabel reise.

Skinnratt
oppvarmet
Mobillader
trådløs
Panorama
soltak
 • Panorama soltak

  Et stort panorama soltak gir naturlig lys i hele bilen.

 • Romslig bagasjerom

  Fyll opp med bagasje! Det 440 liter store bagasjerommet gir rom for all bagasje du trenger til turen.

 • Atmosfærelys

  Velg hvilken farge du vil lyse opp bilen med!

 • Trådløs mobillading

  I midtkonsollen finner du en ladepute med trådløs mobillading, så mobilen er oppladet til en hver tid.

Garanti

BYD Atto 3 leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.  

Blade Battery

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Atto 3 leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Blade
Batteriteknologi
Batteripakke
60 kWh
Hurtiglading
CSS

Batteri og lading

Batteriet har en batterikapasitet på 60 kWh, og tar 11 kW på AC-lading, og 80 kW på DC-lading. BYD Atto 3 kan lades på DC-lading fra 30-80% på kun 29 minutter.

Rekkevidde og forbruk

BYD Atto 3 leveres med har oppgitt rekkevidde fra 420-568 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed egner den seg godt enten du bor i by eller bygd.

 

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

Sikkerhet

BYD Atto 3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor, og kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som gjør din reise bekymringsfri. Bilen inneholder 7 airbager og tre ISOFIX-punkter.

Bilen leveres også med mange aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensor foran og bak og skiltgjenkjenning.

Farger

 • Blå

 • Grå

 • Rød

 • Hvit

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Kontakt

Ønsker du i vite mer om BYD Atto 3? Fyll inn kontaktskjemaet!

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.