BYD Dolphin

BYD Dolphin NYHET FRA 299.900,-

Gjør deg klar for BYD Dolphin! Smidig, intelligent og romslig. Denne tøffe nyheten kombinerer det siste innen sikkerhetssystemer, teknologi og selvfølgelig det revolusjonerende Blade-batteriet.

Oppdag BYD Dolphin

Nå kommer BYD Dolphin til Norge-  en smidig, effektiv og 100% elektrisk 5-seter med moderne design og gode kjøreegenskaper.

Batteriet Blade gir en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert).

Med BYD Dolphin trenger du ikke velge – den imponerer både med sin rekkevidde og komfort, og er kåret til «Årets Bilkjøp i Europa 2024» av Autobest.

Klar for prøvekjøring hos forhandlere innen kort tid. Pris fra 299.900,-.

 

Intelligente sikkerhetssystemer

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin tildelt 5 stjerner og full pott i Euro NCAP.

Den leveres blant annet med automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360º. kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har.

Les mer om sikkerhetssystemene
Sikkerhet
BYD Dolphin er mye mer enn bare lekker å se på. På innsiden finner man et av av førerassistent- og sikkerhetssystemer som bidrar til en trygg reise.

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og er derfor utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin designet for å møte de høyeste sikkerhetsstandardene.

En av nøkkelfunksjonene i BYD Dolphin er de omfattende førerassistansesystemer, som blant annet består av Adaptiv Cruise Control, blindsoneovervåking, filskiftevarsler og automatisk nødbremsing. Disse systemene hjelper føreren med å opprettholde full kontroll over bilen og redusere risikoen for ulykker.

I tillegg er BYD Dolphin utstyrt med avansert kollisjonsbeskyttelse, inkludert kollisjonsputer og kollisjonsenergiabsorberende materialer, som bidrar til å minimere skader i tilfelle en ulykke.

BYD Dolphin er også utstyrt med en omfattende sikkerhetspakke som inkluderer antispinnkontroll, stabilitetskontroll, bakkestartassistent for å nevne noe. Disse systemene arbeider sammen for å gi en trygg og stabil kjøreopplevelse under alle forhold.

 

 

Årets bilkjøp i Europa 2024

BYD Dolphin er kåret til Årets bilkjøp i Europa 2024 av Autobest.

Autobest-juryen konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til kombinasjonen av pris, kvalitet og rekkevidde.»

BYD Dolphin ble spesielt anerkjent for sin romslige innvendige plass, høye sikkerhetsstandarder og avanserte teknologi.

Les mer om kåringen

Kjøp Dolphin fra 3.618,-* pr. mnd.

Motta et tilbud på Dolphin allerede nå.

 • Betal 3.618,-* pr. mnd.
 • 0,- i egenkapital
 • Lån via DNB over 10 år
 • Se fullstendige vilkår under
Motta et tilbud på Dolphin

*3.618,- pr. mnd. inkl. mva. Egenkapital kr 0,-. Etableringsgebyr 4.995,-. Rente 7,4%. Effektiv rente 9,41%. o/10 år. Totalt kr. 439.096,-. Frakt, klargjøring, metallic lakk og vinterhjul kommer i tillegg.

Få siste nytt om BYD Dolphin i innboksen!

Strømlinjeformet design

Både på forenden og rundt bakvinduet er BYD Dolphin utstyrt med et mønster som kan minne om delfinens finner.

Skarp og utrykksfull

Med sine skarpe kanter og uttrykksfulle linjer på siden, står designet i stil med bilens kjøreegenskaper. Bevegelig, fleksibel og kraftig.

Bølgeformet LED-signatur

De karakteristiske baklyktene med en bølgeformet LED-signatur gir BYD Dolphin et tiltalende uttrykk bak.

Interiør

Velkommen på innsiden av BYD Dolphin. Ikke la deg lure av den "kompakte" størrelsen - denne nyheten er romsligere enn du tror. Den futuristiske midtkonsollen skaper et moderne og dynamisk miljø, med lekre detaljer som setter prikken over i-en.

Tre
Isofix-fester
Apple
CarPlay
Android
Auto
 • Touchskjerm

  Ha full kontroll på kjøretøyets funksjoner med den 12,6 tommers skjermen i dashbordet.

 • Et hav av plass

  Bagasjerommet er på 345 l, og legger du ned begge baksetene får du en kapasitet på 1.310 liter. Setene kan deles i 60:40.

 • Sportsseter

  De tøffe sportssetene tilbyr god komfort for de lange turene. Setene er laget av bærekraftig vegansk skinn, og kommer med 6-veis justering for sjåfør, og 4-veis justering for frontpassasjer.

 • Romslig plass i baksetet

  Når du ser inn i BYD Dolphin, bil du bli overrasket over hvor romslig den er - også for passasjerer i baksetet. Den kommer med tre ISO-fix-fester - to i baksetet og et i passasjersetet foran.

 • Lekre detaljer

  Med lekre og gjennomtenkte detaljer gjennomgående i hele bilen, gir den ekte Premium-følelse.

Galleri

To varianter - Comfort og Design

BYD Dolphin Comfort

 • Ensfarget eksteriør
 • 60,4 kWh batterikapasitet
 • 12,8″ roterbar touchskjerm
 • Apple CarPlay og Android Auto
 • 360° kamera
 • Varmepumpe
 • Avansert pakke med sikkerhet- og førerassistentsystemer
 • Oppvarmet frontrute
 • Pris fra 299.900.-

BYD Dolphin Design

Inkluderer alt i Comfort utstyrspakke pluss følgende:

 • Tofarget eksteriør
 • Panorama soltak med elektrisk solskjerm
 • Sotede ruter bak
 • Trådløs mobillader
 • V2L-adapter
 • Pris fra 309.900,-

Farger - Comfort

Jet Black

Urban Grey

Skiing White

Farger - Design

Skiing White + Urban Grey

Atlantis Grey + Jet Black

Rekkevidde og lading

Rekkevidde

BYD Dolphin har en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert) med BYD sitt Blade-batteri-teknologi som standard. Den imponerer med akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7 sekunder.

Batteri og lading

BYD Dolphin er utstyrt med et 60 kWh BYD Blade-batteri. På hurtiglader kan du lade den opp fra 30-80% på bare 29 minutter. Design-varianten kommer med V2L (Vehicle to load) som standard, slik at bilen kan benyttes som en mobil kraftstasjon.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus.

e-Platform 3.0

BYD Dolphin er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – e-Platform 3.0. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, lenger rekkevidde og sikrere.

Blade batteri

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Les mer om Blade

Kontakt

Fyll ut skjemaet, så vil vi hjelpe deg. Vi vil besvare henvendelsen din så fort som mulig.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.