Seal 4x4

Klar for prøvekjøring nå.

Fra 469 900 kr

Dynamisk, sporty og 100% elektrisk

Endelig har BYD Seal 4x4 kommet til Norge. Dette er en sporty og eksklusiv bil med firehjulstrekk som standard, og tilbyr en imponerende kombinasjon av stil, kraft og effektivitet.

Aktuelle kampanjer

BYD Seal 4x4 - fra 5.710,-*/ mnd.

Nå kan du sikre deg elektriske BYD Seal 4x4 for 5.710,-* pr. mnd. og 0,- i forskudd.

Se kampanje

BYD Seal 4x4 - lanseringskampanje

Nå kan du få BYD Seal 4x4 med Excellence utstyrspakke, verdt 127.000 kr, uten ekstra kostnad.

Se kampanje

0-100 km/t

3,8 sek

Rekkevidde (WLTP kombinert)

Fra 520 km

Avansert

firehjulstrekk

Design inspirert av havet

BYD Seal 4x4 har et kraftfullt og naturinspirert uttrykk etter designkonseptet "Ocean aesthetics". Kombinasjonen av sporty og elegant illustreres med en lav front, en dynamisk midje og aerodynamisk form.

Vinner av

iF Design Award

Aerodynamisk

design

Innovativt

lysdesign

Sporty og kraftfull

Stig inn og opplev ekte kraft! Med imponerende 522 hestekrefter akselererer BYD Seal 4x4 fra 0-100 km/t på bare 3,8 sekunder. Takket være sitt Blade-batteri kan denne bilen skilte med en rekkevidde på hele 520 km (WLTP kombinert), slik at du kan tilbringe mer tid bak rattet og mindre tid på lading.

Vinner av iF Design Award

Designet er premiert som vinner av den anerkjente prisen "iF Design Award".

Batteri og lading

Bilens Blade-batteri har en kapasitet på 82,5 kWh, og med 11 kW AC-lading kan du enkelt lade hjemme. Med opptil 150 kW DC-lading kan du hurtiglade fra 30-80% på kun 26 minutter. I tillegg tilbyr bilen en Vehicle-to-Load-funksjon, slik at du kan bruke bilens batteri som strømkilde for andre elektroniske apparater

Høyt sikkerhetsnivå

BYD Seal 4×4 imponerer med en omfattende liste av sikkerhets- og førerassistentsystemer, og har oppnådd fem stjerner i Euro NCAP. Med funksjoner som adaptiv cruisekontroll, 360° kamera, automatisk nødbremsing, parkeringssensorer foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og blindsonevarsling som standard, setter BYD Seal 4x4 en høy standard for sikkerhet på veien.

En kjøretur på første klasse

På innsiden er BYD Seal 4x4 et mesterverk av komfort, teknologi og design. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses setedesign og gjennomtenkte detaljer gir en umiddelbar følelse av luksus. Interiøret kommer i elegant sort.

Head-up

display

Elektrisk justerbare

sportsseter

Apple

CarPlay

Sportsseter

De eksklusive sportssetene er designet for maksimal komfort under kjøreturen. De oppvarmede setene er elektrisk justerbare, og kommer i tillegg med ventileringsfunksjon.

Smart lagring

I tillegg til det 400 liter store bagasjerommet bak i bilen, kan BYD Seal også skryte på seg 53 liter lagringsplass i front av bilen.

Head-up display

Med Head-up-display som standard, holder du alltid full kontroll over bilens fart med viktig informasjon rett foran deg.

Nedlastinger

Last ned aktuelle dokumenter til din BYD Seal 4x4. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med din lokale forhandler.

Garanti

BYD Seal 4x4 leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.