BYD Tang 4x4 SUV

BYD Tang - Elektrisk SUV

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan BYD Tang være bilen du leter etter. Den spreke SUV-en gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV med rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og et høyt utstyrsnivå.

Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ.

PRISGARANTI

Nå innfører vi prisgaranti ved kjøp av BYD Tang SUV! Kjøp bilen i dag, og få levert bilen på nyåret til dagens pris. Avgifter tilkommer ved registrering neste år.

En reise på første klasse

Den romslige og moderne kupeen består av et luksuriøst og komfortabelt interiør.

Moderne
interiør
Ventilerte
skinnseter
31- fargetoner
LED-belysning

Interiør

BYD Tang leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

God plass for alle dine eventyr

7-seteren BYD Tang byr på opptil 1.655 liter bagasjeplass bak forsetene, med en mulighet for å splitte baksetene med en fleksibel 60/40-løsning.

Med kun de to bakerste setene nede får du et bagasjeromsvolum på 578 liter (763 liter med midtre seterad skyvet frem). Med alle syv setene oppe rommer bagasjerommet 235 liter.

Lys opp din bil

Velg mellom 31 ulike atmosfærelys som setter stemningen i bilen.

BYD Connect App

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din Tang. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, åpne og lukke soltaket, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget.

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din forhandler.

Blade batteri

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriteknologi
Blade
Batterikapasitet
86,4 kWh

Rekkevidde og lading

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

Farger

  • Silver Sand Black

  • Emperor Red

  • Snow White

  • Mountain Grey

Finansieringsforslag

Du kan få din nye BYD Tang fra kun kr. 4.841,-* pr måned. Dette gjelder BYD Tang med Executive pakke.

*Betingelser: Egenkapital: kr. 239.225,- (35%) Etableringsgebyr: kr. 4.430,- Tinglysningsgebyr: kr. 1.051,- Rente: 5,95 % Netto lånebeløp 447.705,- eks. etablering og gebyrer. Effektiv rente 5,42%, 580.910,- o/10 år,  Totalt 824.568,-.

Galleri

BYD Tang 4x4 SUV

Garanti

Din nye BYD Tang leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000.

Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet.

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakte en av våre forhandlere?

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.