BYD Tang SUV

Pris fra
kr. 619.900,-*
AWD i-four
4x4
Rekkevidde (WLTP)*
400-528 km

BYD Tang - helelektrisk SUV

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! Den spreke SUVen gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk. Vi har biler på lager for rask levering!

BYD Tang er en romslig SUV som har rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ.

Eksteriør
Sikkerhetssystemer
ADAS
Brembo
bremser
CCS
hurtiglading

Garanti

Din nye BYD Tang leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000.

Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.  

 

Interiør
Moderne
interiør
Ventilerte
skinnseter
LED-belysning
31 fargetoner

Interiør

BYD Tang 7-seter har klasseledende komfort og design. Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera og trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

BYD Connect app

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din Tang. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg.

Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, åpne og lukke soltaket, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget.

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din forhandler.

Batteri og lading
Batteriteknologi
Blade
Batterikapasitet
86,4 kWh

Batteri og lading

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

Rekkevidde og forbruk

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus. 

Finansieringsforslag

Du kan få din nye BYD Tang fra kun kr. 4.841,-* pr måned. Dette gjelder BYD Tang med Executive pakke.

 

*Betingelser:
Egenkapital: kr. 239.225,-
Etableringsgebyr: kr. 4.430,-
Tinglysningsgebyr: kr. 1.051,-
Rente: 5,25%
Netto lånebeløp 447.705,- eks. etablering og gebyrer.

Effektiv rente 5,73%, 580.910,- o/10 år,  Totalt 824.568,-.Leasing og kjøp av elbil er fritatt for MVA ut 2022. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden etter 2022. For levering av bil i 2023, kan også MVA forekomme.

Farger

Mountain Grey
Snow White
Emperor Red
Silver Sand Black
Stony Blue

Prisliste og teknisk info

Klikk på linkene under for prisliste og teknisk informasjon til BYD Tang.

BYD og Elbilforeningen

Elbilforeningen og BYD har som felles mål å gi elbil-kunder den beste starten som el-bilist, gjennom god informasjonsflyt og fordeler for deg som kjøper elbil. Derfor har vi inngått et samarbeid med Elbilforeningen, hvor alle som kjøper BYD personbiler mottar startpakke og et års gratis medlemskap i Elbilforeningen.

Ofte stilte spørsmål

Vi får mange spørsmål om BYD Tang, og har samlet de vanligste spørsmålene i lenken under.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Bli kontaktet

Ønsker du å reservere, forhåndskjøpe eller vite mer om BYD Tang? Velg din lokale forhandler på kontaktskjemaet under og de vil ta kontakt med deg så raskt som mulig!

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.