BYD Tang - helelektrisk SUV

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! Den spreke SUVen gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV som har 505 km rekkevidde (NEDC), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ.

Eksteriør
BYD 4x4 elbil
Sikkerhetssystemer
ADAS
Brembo
bremser
CCS
hurtiglading
Interiør
tang-interiør-fjell
Moderne
interiør
Ventilerte
skinnseter
LED-belysning
31 fargetoner

Interiør

BYD Tang 7-seter har klasseledende komfort og design. Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

 

 

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, remote parking/driving via nøkkel (keyless entry og start), trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

 

Batteri og lading
Batteriteknologi
Blade
Batterikapasitet
86,4 kWh
Rekkevidde (NEDC)
505 km

Batteri og lading

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

Rekkevidde og forbruk

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde på opptil 505 km* (NEDC). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde. BYD Tang er ikke testet etter WLTP-syklusen ennå. Så fort denne testen er gjennomført, vil WLTP-rekkevidde bli publisert.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på NEDC-syklus. BYD Tang er ikke testet etter WLTP-syklusen ennå. Så fort denne testen er gjennomført, vil WLTP-rekkevidde bli publisert.

Farger

Mountain Grey
Snow White
Emperor Red
Ti-Luster Silver
Doctor Black
Ataraxia Blue

Garanti

Din nye BYD Tang leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.  

 

BYD og Elbilforeningen

Elbilforeningen og BYD har som felles mål å gi elbil-kunder den beste starten som el-bilist, gjennom god informasjonsflyt og fordeler for deg som kjøper elbil. Derfor har vi inngått et samarbeid med Elbilforeningen, hvor alle som kjøper BYD personbiler mottar startpakke og et års gratis medlemskap i Elbilforeningen.

Ofte stilte spørsmål

Vi får mange spørsmål om BYD Tang, og har samlet de vanligste spørsmålene i lenken under.

Mer informasjon

Klikk på linkene under for mer informasjon om BYD Tang.

 

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Bli kontaktet

Ønsker du å reservere, forhåndskjøpe eller vite mer om BYD Tang? Velg din lokale forhandler på kontaktskjemaet under og de vil ta kontakt med deg så raskt som mulig!

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD Norge1 fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.