Etter å ha solgt nærmere 600.000 biler i 2021, fulgte BYD opp den positive trenden med svært gode salgstall også i januar.

I starten av februar kunngjorde BYD salgstallene for årets første måned, som viser at BYD fortsetter den gode trenden også i 2022. Totalt solgte BYD hele 95.180 kjøretøy i denne perioden, noe som er en økning på hele 126,1% sammenlignet med samme periode i fjor.

Størst vekst oppnådde salget av elektrifiserte kjøretøy, som utgjorde 92.926 av totalen. Dette er en økning på imponerende 367,6% fra året før. Salget av helelektriske kjøretøy utgjorde 46.386 enheter.

BYD har gjennom lang tid fremmet en strategi om å utvikle både helelektriske og elektrifiserte kjøretøy, noe som har lagt et godt grunnlag for de gode salgstallene som har vært det siste året.

    

   

BYD Han solgte mest

Flaggskipet BYD Han solgte aller mest blant BYD sine modeller, med totalt 12.780 solgte enheter i januar. Dette er femte måneden på rad den populære sedanen har oppnådd salgsvolum på over 10.000 biler. Helelektriske BYD Tang SUV ble lansert for det norske markedet i fjor, og leverte også gode salgstall for januar med et salgsvolum på 9.060 enheter. I Norge har godt over 1.000 kunder sikret seg den helelektriske familiebilen siden lansering, og bilen har blitt svært godt mottatt på det norske markedet.

BYD Tang SUV leverte også aller best på NAF og MOTOR sin store vinter-test som ble avholdt i januar, og var bilen med minst avvik fra oppgitt WLTP rekkevidde.

   

     

  

Om BYD

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 50 land og regioner. Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen.
BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

 

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør og den offisielle distributøren av BYD i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de nordiske markedene. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.
RSA og BYD Norge har allerede bygget opp et forhandlernettverk som strekker seg over hele landet, og som stadig vokser med nye forhandlere.