Om BYD

Om BYD

BYD er et multinasjonalt høyteknologisk selskap dedikert til teknologiske innovasjoner for et bedre liv. BYD opererer i fire bransjer, inkludert bil, elektronikk, ny energi og jernbane. Siden selskapet ble etablert i 1995 har BYD raskt utviklet solid ekspertise innen oppladbare batterier og blitt et selskap som er i fronten innenfor bærekraftig utvikling. Selskapet eksporterer sine fornybare energiløsninger globalt med i over 70 land. BYD fokuserer på å tilby energiløsninger med nullutslipp. Siden BYDs første helelektriske konseptbil ble presentert i 2004, har BYD blitt en av de første produsentene globalt som produserte en million elektriske personbiler.

BYD Europa

BYD åpnet sitt europeiske kontor tilbake i 1998. Med over 20 års utvikling har BYD utviklet seg fra å være et relativt ukjent merke i Europa til å bli en industrileder innen ny energi. BYDs hovedfokus er å gi europeiske kunder nullutslippsbiler, oppladbare batterier, solcellepaneler, energilagringssystemer, fornye jernbanetransport og andre grønne energiprodukter, samt ettermarkedstjenester knyttet til dette. BYDs elektriske busser kjører allerede i over 20 land og i 100 store europeiske byer, noe som gjør at BYD kan ta et betydelig skritt mot målet om utslippsfri offentlig transport.

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør og den offisielle distributøren av BYD i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de nordiske markedene. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden. I dag er RSA importør for BYD person- og nyttekjøretøy i Norge, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige, Danmark og Finland.