Om BYD

Om BYD

I løpet av 28 år har BYD vokst til å bli et multinasjonalt høyteknologisk selskap innen fire store bransjer: elektronikk, bilindustri, ny energi og jernbane. Som en global leder innen elektrifisering, driver BYD teknologisk uvikling med en filosofi basert på innovasjon. Siden selskapet ble etablert i 1995, har BYD raskt utviklet solid ekspertise innen innen elektrisk mobilitet og batteriteknologi.

Selskapet eksporterer sine fornybare energiløsninger globalt til mer enn 70 land. Siden BYDs første helelektriske konseptbil ble presentert i 2004, ble BYD en av de første produsentene globalt som produserte en million elektriske personbiler.

Verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy

Visste du at BYD er verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy?

Totalt solgte BYD 1.862.428 elektrifiserte biler globalt i 2022 – en økning på 155,1% sammenlignet med 2021. Selskapet har oppnådd en enorm vekst de siste årene, og siden BYD sin første helelektriske konseptbil ble presentert i 2004, ble BYD en av de første produsentene globalt til å nå produsere en million elektriske personbiler.

 

BYD Europa

BYD åpnet sitt europeiske kontor tilbake i 1998. Med over 20 års utvikling har BYD utviklet seg fra å være et relativt ukjent merke i Europa til å bli en industrileder innen elektrifisering. BYD sitt hovedfokus er å tilby europeiske kunder nullutslippsbiler, oppladbare batterier, solcellepaneler, energilagringssystemer, fornye jernbanetransport og andre grønne energiprodukter, samt ettermarkedstjenester knyttet til dette.

 

BYD sine elektriske busser kjører allerede i over 20 land og i 100 store europeiske byer, noe som gjør at BYD kan ta et betydelig skritt mot målet om utslippsfri offentlig transport.
På personbilsiden er BYD i ferd med å etablere seg som en solid aktør på det europeiske markedet, og er i dag til stede i mange europeiske land.

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør, og er den offisielle distributøren av BYD i Norge. RSA ble utnevnt som pilotland for BYD personbiler på det europeiske markedet i 2020, og har allerede solgt mer enn 3000 biler i Norge.

Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de nordiske markedene. RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden. I dag er RSA importør for BYD person- og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige, Danmark og Finland.

Kontaktskjema

Har du noen spørsmål? Fyll inn kontaktskjemaet under!

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.