Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

BYD jobber både spekteret fra energigenerering til energilagring og er dedikert til å utvikle nullutslippsløsninger. BYD er oppført på Hong Kong and Shenzhen børsen og har en omsetning og markedsverdi på over 100 milliarder RMB.

Les mer om BYD Group

BYD i Europa 

BYD åpnet sitt europakontor allerede i 1998. Med over 20 års utvikling har BYD utviklet seg fra å være en relativt ukjent merkevare i Europa til å bli en industrileder innen ny energi.

Les mer om BYD i Europa

Våre produkter

BYD sine viktigste forretningsområder er:

  • Personbil
  • Vare- og lastebiler
  • Busser
  • Jernbane
  • Batterier
  • Elektronikk

Innovasjon hos BYD

BYD er verdens første bilprodusent som har full ekspertise og IPR innen tre kjerneteknologier for elektriske biler – Batterier, elektriske motorer og elektriske kontroller.
Gjennom et omfattende samarbeid med ulike bilprodusenter har BYD fått lang erfaring, bygget et stort team rundt utviklingen av fremtidens batteriteknologi. Per idag blir BYD sine bilbatterier brukt av over 40 bilmodeller, inkludert personbiler, varebiler og spesialiserte biler. Dette gjør BYD til et ledende selskap innen utvikling av batteriteknologi.

Vår misjon

Teknologisk innovasjon for et bedre liv.

Om dagen fanger solcellene solens energi;
På natten leverer energilagringssystemene strøm til familier.

Elektriske biler kjører rundt og SkyRail kretser rundt byens grønne lunger.
Kobler sammen byen uten utslipp og uten forurensning.

Dette gir flere muligheter for et bedre liv.
BYD ser en ny energi-fremtid nærme seg.
Det er BYDs oppdrag og hele menneskehetens grønne drøm.