Blade batteries

BYD har vært en pioneer i batteriindustrien i 30 år, og har utviklet det som regnes for å være bransjens mest innovative elbilbatteri; Blade. Blade-batteriet representerer en banebrytende utvikling innen batteriteknologi, med et unikt design og ytelse som overgår tradisjonelle litium-ion-batterier.

Verdensledende batteriprodusent

I over tre tiår har BYD vært en global pioner innen batteriteknologi, Med en sterk forpliktelse til innovasjon og bærekraftig utvikling har BYD etablert seg som en industriell gigant innen batteriproduksjon.

Gjennom mange års erfaring og dedikasjon til forskning og utvikling har BYD skapt flere banebrytende innovasjoner, blant annet det nyskapende Blade-batteriet, som har blitt anerkjent for sitt unike design og overlegne ytelse.

Sterk konstruksjon

Med sitt banebrytende design representerer Blade en ny standard for styrke og sikkerhet innen batteriteknologi. Den unike honeycomb-lignende aluminiumsstrukturen, kombinert med det ekstremt robuste panelet på både toppen og bunnen av batteriet, gir en overlegen motstandskraft som styrker sikkerheten i tilfelle kollisjoner.

Bransjens strengeste sikkerhetstester

Blade-batteriet er det eneste batteriet som har bestått den såkalte spikerpenetrasjonstesten uten å avgi brann eller røyk. I tillegg nådde overflatetemperaturen bare 30-60°C.

Spikerpenetrasjonstesten anses å være en av de strengeste måtene å teste batterienes termiske drift. Hensikten er å simulere en intern kortslutning av batteriet, som typisk er forårsaket av eksterne, skarpe metallgjenstander som kan trenge inn i batteriet ved en alvorlig trafikkulykke.

Lenger rekkevidde og levetid

Plassutnyttelsen i Blade-batteriet er økt med over 50 % sammenlignet med de tradisjonelle batteripakkene, som gir økt energitetthet og gir lengre rekkevidde. Med sitt innovative design kan Blade-batteriet håndtere høye temperaturer og tøffe forhold uten å miste kapasitet eller levetid. Dette gir både pålitelighet og langsiktig ytelse.

I tillegg imponerer Blade med en lang batterilevetid på over 5000 lade- og utladingssykluser.