Reiseklar bil

Er bilen din klar for tur? Vi har det du trenger for å maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet.

Takstativ

Med et takstativ kan du enkelt maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet.

Skistativ

Transporter skiene dine på en trygg og enkel måte. Vi har skistativ til alle BYD modeller. Stativene kan monteres på tak eller hengerfeste og har plass til opptil 6 par ski.

Sykkelstativ

Skal du på sykkeltur i ferien? Transporter syklene på en trygg måte. Vi har flere ulike sykkelstativ med plass til en eller flere sykler – og som kan monteres enten på taket, på bakluken eller på tilhengerfestet av din BYD. Kontakt din forhandler for hva vi kan tilby til din bil.

Takboks

Trenger du ekstra lasteplass så kan en takboks være løsningen. Vi har ulike typer takbokser til din BYD – som kan fås i sort, hvit eller bilens farge.

Tilhengerfeste

Det er fullt mulig å ettermontere et tilhengerfeste. Vi tilbyr hengerfester til BYD Tang, Seal og Seal U. Et hengerfeste har flere fordeler, først og fremst øker du lastekapasiteten ved at du kan ha med deg tilhenger eller sykkelstativ.

Sportsstativer

Blir det en aktiv ferie i år? Med et sportsstativ til din BYD kan du trygt og enkelt frakte kajakker, kano, padlebrett eller surfebrett – og lasten er rask og enkel å losse.

Kontakt din forhandler for hva vi kan tilby til din bil.

Lastegitter

Et lastegitter gjør at du kan ha med mer bagasje. Du kan laste bagasje helt opp til taket i bagasjerommet uten fare for at lasten faller fremover til baksetet. Vi har lastegitter/hundegitter til BYD Tang og Atto 3.