BYD Han 4x4

BYD Han 4x4 Nå med Intro Pack verdt 96.000,- inkludert i prisen

Opplev BYD Han 4x4 i dag! En elektrisk, sporty og luksuriøs sedan med rekkevidde fra 521-662 km (WLTP), høy kvalitetsfølelse og rå ytelser.

Intro Pack utstyrspakke for kr. 0,-

Ved kjøp av BYD Han får du Intro Pack utstyrspakke inkludert i prisen.  Utstyret er verdt totalt kr. 96.000,- men vil koste deg kr. 0,-.
Intro Pack utstyrsnivå inkluderer:

 • Panorama glasstak
 • Head-up display
 • V2L-funksjon + kabel
 • 360graders kamera
 • Brembo-bremser
 • Oppvarmet og ventilerte seter foran og bak
 • Justerbare seter foran og bak
 • Dynaudio lydsystem med 12 høyttalere
 • Napa-skinnseter
Få et tilbud her

Finansieringsforslag

Nå kan du få din nye BYD Han 4×4 fra kun kr. 4.971,-* pr. mnd. Dette er inkludert Intro Pack, vinterhjul og tectyl.

Se betingelser her
Finansieringstilbud BYD Han

Nå kan du få din nye BYD Han 4×4 fra kr. 4.791,-* pr. mnd. inkludert Intro Pack.

 

Månedsbeløp å betale 4.971 kr, Bilpris 651.800 kr, Egenkapital 228.490 kr, Etablerings–/ tinglysingsgebyr  5.500 kr, Termingebyr 95 kr, Lånebeløp inkludert etablerings –/ tinglysingsgebyr 423.310 kr, Nedbetalingstid 10 år, Flytende nominell rente f.t. 6,95 %, Effektiv rente f.t. 7,501 %, Kostnad 596.500 kr, Totalt å betale for lånet 830.492 kr. Renten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Renten kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet ytes av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen.

 

 

Interiør

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 6-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen.

Interiør

Elegant og luksuriøst interiør.

Panorama
soltak
Touchscreen
15,6"
Premium
skinnseter
 • Touchscreen

  Midtkonsollen har en 15,6 - tommers multimedia-berøringsskjerm for å gjøre kjøringen til en enklere og behagelig opplevelse.

 • 12 høyttalere

  Nyt eksepsjonell lydkvalitet fra det verdenskjente Dynaudio - surroundlydsystemet, konstruert og innstilt i Danmark, som kommer fra 12 HiFi-klassehøyttalere.

 • Atmosfærelys

  Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse.

Priser

Veil. priser

BYD Han 4x4kr. 614.900,-* (inkl. Intro utstyrsnivå verdi kr. 96.000,-)

Tillegg

Metallic lakkkr. 11.900,-
Metallic lakk (Emperor red) kr. 14.900,-
Ladekabel Type2kr. 2.500,-
*Lokal frakt tilkommer

Farger

 • Snow White

 • Space Black

 • Emperor Red

 • Al Blue

 • Time Grey

Luksuriøst interiør

Mørkebrunt interiør

Dersom du velger blå, rød eller grå eksteriørfarge på bilen, leveres den med mørkebrunt interiør med treverk.

Lysebrunt interiør

Dersom du velger svart eller hvit eksteriørfarge på bilen, leveres den med lysebrunt interiør med karbondetaljer.

Blade batteri

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Blade
Batteriteknologi
85,4 kWt
Batterikapasitet
CCS
Hurtiglading

Batteri og lading

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 7 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

Les mer om Blade

Sikkerhet

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems.

BYD App

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din BYD. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget.

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din forhandler.

*8 år cloud service. 1 GB data per måned gratis de 2 første årene.

GARANTI

BYD Han leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

Rekkevidde og forbruk

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521-662 km (WLTP kombinert/urban). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Kontakt

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om BYD fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.